Wramsta Bed & Breakfast
Wramsta/startsida
Aktiviteter
Om familjen Sahlberg
Prislista
Kontakta oss
Hitta till Wramsta


Välkommen till Wramsta Bed & Breakfast

WramstaPĂ„ Wramsta driver Åsa och Stefan Sahlberg ett Bed & Breakfast sedan sommaren 2005. Wramsta Ă€r ursprungligen en skola som uppfördes 1914 och byggdes till 1934. Skolan var i drift fram till i början pĂ„ 1970-talet. Wramsta ligger 17 km frĂ„n Kristianstad. Det tar ca 20 minuter att Ă„ka bil till Åhus och ca 45 minuter till Äppelriket, Österlen och Kivik.

Om man vill uppleva Öresundsregionen sĂ„ Ă€r det bara 8 mil till Malmö och 11 mil till Köpenhamn. Det finns sĂ„ledes utmĂ€rkta möjligheter att Ă€gna sig Ă„t shopping, om man önskar. Det Ă€r nĂ€ra till det mesta i SkĂ„ne. Vill man Ă€gna sig Ă„t shopping och kultur i nĂ€romrĂ„det sĂ„ finns det ett myller av gĂ„rdsbutiker, cafĂ©er, antikvitetshandlare, gallerior, loppis lador mm. Det finns mĂ„nga golfbanor och grönomrĂ„den i omrĂ„det kring Wramsta.

HÀr finns det tre stycken rum som invigdes vÄren 2017 med plats för 1-2 personer med egen dusch och toalett pÄ rummet. De nya rummen ligger i bottenplan och den finns ett mindre allrum i anslutning, en matsal med tv, kylskÄp, frys och micro hÀr serverar vi frukost.

En lÀgenhet med plats för ca 5 personer fördelat pÄ tvÄ stycken rum. Finns möjlighet till sjÀlvhushÄll i lÀgenhetens kök. LÀgenheten har 2 sovrum, allrum, kök och WC/dusch. Det ena sovrummet har plats för 2 personer och det andra har plats för 3 personer. LÀgenheten Àr belÀgen pÄ övervÄningen. Köket har matplats och Àr utrustat med vanlig hushÄllsspis, kylskÄp och bÀnkdiskmaskin. WC/dusch med tvÀttmaskin och torkmöjligheter finns. Hyr tillsammans med vÀnner en vecka och utforska SkÄne/Danmark eller hyr en weekend för att spela golf. Vi hjÀlper gÀrna till att boka tider pÄ nÀrliggande golfbanor. Vi hyr Àven ut lÀngre tidsperioder för sjÀlvhushÄll.


Deprecated: Function eregi() is deprecated in /var/www/wramsta.se/public_html/cutenews/show_news.php on line 16

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /var/www/wramsta.se/public_html/cutenews/show_news.php on line 36

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /var/www/wramsta.se/public_html/cutenews/inc/shows.inc.php on line 22

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /var/www/wramsta.se/public_html/cutenews/inc/shows.inc.php on line 22

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /var/www/wramsta.se/public_html/cutenews/inc/shows.inc.php on line 22

     
    Wramsta Bed & Breakfast
Östra Vramsvägen 79 - 290 10 Tollarp
Mobil 070-853 51 64 - info@wramsta.se